Hacıömer Ortaokulu
HACIÖMER MAH. HACIÖMER KÜME EVLERİ NO 102 TEKMAN / ERZURUM

VİZYON

Eğitim-öğretimde kalitesi ve başarılı çalışmaları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.Her zaman ileriye dönük planlama yaparak ihya ve imar çalışmalarını sürdürmektir.

MİSYON

Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, entelektüel, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

2012-2013 Eğitim Öğretim yılı Tekman Ortaokullar arası bilgi yarışmasında Tekman 2.´liği

Tam Gün

08.00-13.50

Kaloriferli

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Hacıömer köyü Erzurum´a bağlı Muş ana karayolu üzerinde olup bağlı olduğu Tekman ilçesine 31 km, Hınıs ilçesine 30 km uzaklıktadır. Erzurum´a uzaklığı yaklaşık 120 km dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köyümüz 82 haneden oluşup nüfusu 750-800 kişi arasındadır. Köyümüzde jandarma karakolu elektrik dağıtım santrali bulunmaktadır. Köy halkı geçimini hayvancılık ve çiftçilik ile sağlamaktadır. Okulumuz ana yol üzerinde kavşakta bulunduğunda ulaşım problemi yaz-kış yaşanmamaktadır. Tekman ilçesine bağlı en avantajlı köylerden biridir. Erzurum Tekman Hınıs Yol kavşağında bulunması en büyük avantajımızdır.